’t Winkeliér

In de Zwolse wijk Pierik, gevestigd in rijksmonument De Oude Ambachtsschool, bevindt zich hét muziekatelier van Assendorp: ’t Winkeliér. Deze muziekwerkplaats wordt bestierd door de Zwolse pianist Micha Wink. Hier studeert hij zijn pianopartijen, ontstaan zijn composities, geeft hij vele pianolessen… Tevens vinden in deze ruimte groepslessen, workshops en voorspeelmomenten plaats op gebied van Piano en Zang, verzorgd door Micha Wink & Schuttevaer Stemtraining

’t Winkeliér is wellicht het beste te omschrijven als salon, studio, podium, leslokaal en atelier ineen. Vanwege de gezellige ambiance en fijne akoestiek is het hier prettig musiceren. Niet voor niets vinden er allerhande akoestische, muzikale activiteiten door derden plaats.. Zoals huiskamerconcerten, try-outs, opnames, (koor)repetities, etc… In overleg is ’t Winkeliér namelijk te huur. Deze verhuur gaat per dagdeel. Het is mogelijk met een uur (of meer) te verlengen, mits het dagdeel erna nog beschikbaar is.

Er is in ’t Winkeliér zitplaats voor maximaal 45 personen. De ruimte is uitermate geschikt voor musiceren in (semi)akoestische setting en beschikt over een volledig gerestaureerde Yamaha C3 vleugel en een Kawai piano. ER staat een Nespresso koffiezetapparaat, evenals een kleine waterkoker, magnetron, koelkast en serveerwagen. Koffie(cups), thee en/of frisdrank, servies & versnaperingen dient men zelf te verzorgen in dit heuse doe-het-zelf-atelier. Let op: alcoholische consumpties zijn niet toegestaan in ‘t Winkeliér.


Tarieven:

Individuele lessen: €35,- per dagdeel;
Repetitie van ensemble of kamerkoor: €40,- per dagdeel;
Workshop en alles waar publiek bij komt kijken: €85,- per dagdeel;

Bovenstaande bedragen zijn excl. 21% btw.


Dagdelen:

Dagdelen bestrijken 4 uur en zien er als volgt uit:

09:00 – 13:00
10:00 – 14:00
13:00 – 17:00
14:00 – 18:00
18:00 – 22:00

Voorwaarden betaling:

Tot een maand van te voren: gratis annuleren. Tot 2 weken van te voren: 50% van de huurprijs. Daarna: volledige betaling. Bij corona-achtige maatregelen zoals een lock down gelden deze regels niet.