Doceren

Sinds ruim 25 jaar geef ik in den lande pianoles. In iedere muziekstijl en op elk niveau. Tijdens mijn lessen heb ik oog voor de persoon, en zijn of haar mogelijkheden en muzikale voorkeuren. Hierbij stel ik mij open, eerlijk en betrokken op. Aangezien niemand hetzelfde is, wil en kan, is mijn methode per leerling verschillend. De enige verwachting die ik heb van mijn pupillen, is motivatie en inzet. En: plezier in muziek maken staat hoog in mijn vaandel!

Tegenwoordig doceer ik als ZZP-er bij BLINK in Meppel en natuurlijk: Zwolle. Sinds mijn studietijd is deze prachtige Hanzestad mijn thuisstad. Mijn piano-atelier in Zwolle bevindt zich in het monumentale pand ‘De Oude Ambachtsschool’ (DOAS), waar ik ook voorspeelmomenten organiseer.

Tarieven Zwolle:
Een cursusjaar bestaat uit maximaal 36 lesweken. De lessen (30, 45 of 60 minuten) kunnen in overleg wekelijks of tweewekelijks plaatsvinden.

Leerlingen tot 21 jaar: €50,- per uur
Leerlingen vanaf 21 jaar: €60,50 per uur (incl. btw)

Leslocatie:
DOAS
Mimosastraat 1-h1
8013 SB Zwolle

Tarieven Meppel:
Een cursusjaar bestaat uit maximaal 36 lesweken. De lessen (lesduur in overleg) kunnen in overleg wekelijks of tweewekelijks plaatsvinden.

Leerlingen tot 21 jaar: €55,- per uur
Leerlingen vanaf 21 jaar: €66,55 per uur (incl. btw)

Leslocatie:
De Plataan
Vledderstraat 3-c
7941 LC Meppel

Interesse of vragen? Neem gerust contact op of laat een bericht achter via onderstaande contact formulier.